zibidic Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Miałem ostatnio okazję zorganizować mały zlocik, na pobliskim lotnisku w Rytwianach pas startowy sam kosilem , poniżej fotki, może zmontuje jeszcze filmik do kupy Mój mig stracił jedno koło przy starcie i musiałem startować z ręki, ale nie było problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 cała ekipa z Tarnobrzega i seba z warszawy czekam na filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 no ladnie tam macie a z koszeniem bylo duzo roboty ,patrzac na wysokosc niekoszonej trawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibidic Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Z koszeniem nie było tak źle kumpel pożyczył mi kosiarkę z napędem, tak więc sama rwała do przodu jak szalona :mrgreen: Za tydzień może znowu się coś zorganizuje, tylko tym razem trochę więcej wykoszę bo ostatnio zgoniła mnie burza. Filmy wrzuciłem bez obróbki bo nie było czasu reszta jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macdad Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Kiedy następny spocik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.