witas Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 No wiec tak ;Najpierw dziendobry wrzystkim . Zaczynamy pierwsze wypociny . Po bardzo dlugiej przerwie ok 20 LAT powrot do modelarstwa tylko nie wolno latajacego ale rc . Zmiany zaskoczyly mnie solidnie caly sprzet i dostepczosc jest nie bywała . Wrzystko super ,super . Pierwszy sezon rok temu ciezki( zakupione szybowce) ale teraz jest ok . Przypomnialem sobie wrzystko ,wiec jak na starej daty szybownika z powrotem kleje A2 tylko w wersjach RC . wyciagnolem stare plany najleprzych szybownikow rosyjskich i zbudowalem dwa elektro szybowce . bardzo wolno latajace z profilami wkleslo wypoklymi . jeden 2m i wadze 650g i drugi 1.7 650g (wersja na silne wiatry) . i dopiero zlapalem wiatr. .Mam nadzieje iz jak bede mial jakies problemy to mi ktos pomoze . (elektronika i jej problemy )Bo z reszta to daje sobie rade . Na modelarnie chodziem w Legionowie do P. Pakuły . Jesli ktos jeszcze chodzil tam niech da znac . Witas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 witamy kolege na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.