Harman99 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Witam, w tym tygodniu przyszedl do mnie yak 88'' od extreme flight. Zdziwilem sie jak duzy jest ten samolot a szczegolnie jego maska. Maska wyglada jak by samolot mial byc na 100cc and nie na 50. Wiec pierwsze pomyslalem aby wsadzic tam DA85 ale to chyba za duzo mocy na tak lekki samolot. Duzo ludzi chwali silniki od DL a wiec i ja pomyslalem aby go sprobowac. I tu chcialbym sie was poradzic, co myslice o wsadzeniu silnika DL 55 z rura od KS :?: Czy bylby to dobry zestaw czy moze poradzicie jakis lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 DLE 55 ma inny rozstam mocowania i nie pasuje do wszystkich skrzynek zobacz na Hobby city jest silnik Turnigy HP 50 to ulepszona wersja DL V3 jeszcze bardzie podobny do DA tym razem nie widac róznicy między silnikami cena to 239 $ tutaj możesz zobaczyć jak pracuje http://rcuvideos.com/video/Hobby-City-TGY50HP-50cc-Gas-Eng Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Bo SV-50 nie założysz na domek dla np.DA-50. Na bieżąco mam ten problem w Ultimacie i ledwo udało mi się zmieścić go bez przerabiania skrzynki. Wystarczy porównać wymiary silników i wszystko będzie jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.