Ghandi Opublikowano 22 Marca 2007 Opublikowano 22 Marca 2007 Poszukuję planów PZL 11, czy ktos takowe posiada?
Artur Opublikowano 22 Marca 2007 Opublikowano 22 Marca 2007 masz na mysli PZL P-11 ? trudny model a to glownie z racji SC
Ghandi Opublikowano 22 Marca 2007 Autor Opublikowano 22 Marca 2007 masz na mysli PZL P-11 ?trudny model a to glownie z racji SC dokladnie o tym mysle
hubert_tata Opublikowano 22 Marca 2007 Opublikowano 22 Marca 2007 Mam, ale chyba na jednym arkuszu, niezbyt dokładne. W sumie niewiele lepsze były Łosia, a Tomek jakoś sobie poradził :roll:
Artur Opublikowano 22 Marca 2007 Opublikowano 22 Marca 2007 Samolot ladny ja nie odradzam, ale wiem ze ciezki do zrobienia po 1 plat, po 2 kadlub elipsa (to jeszcze najmniejszy problem) ,a po 3 bardzo trudny do wywazenia z racji bardzo krótkiego przodu
Ghandi Opublikowano 22 Marca 2007 Autor Opublikowano 22 Marca 2007 okazuje sie ze w dziale elektryki jest juz... post o tym modelu, kolega jeden posiadywuje odpowiednie do wyciecia lejzerem pliki
Tomek Opublikowano 22 Marca 2007 Opublikowano 22 Marca 2007 Mam, ale chyba na jednym arkuszu, niezbyt dokładne.W sumie niewiele lepsze były Łosia, a Tomek jakoś sobie poradził :roll: Ty Hubert nie kracz bo pewnie znowu bym ugrzązł na pół roku przy jednym modelu Ale nic nigdy nie wiadomo . Cały czas męczy mnie coś większego od Łosia. Wcale taką pzlką na spalinę bym nie wzgardził . Na razie po p-38 Lighting -u jest PLZ (jakiś ) na 2 miejscu. w pomysłach na następny model.
szczepan Opublikowano 31 Marca 2007 Opublikowano 31 Marca 2007 O ile dobrze pamiętam to Pan Wiesław Schier w Modelarzu 3/94 zamieścił plany P-11 jako modelu na uwięzi. W dwóch innych numerach (5/94 i 6/94) rozwodził sie na temat możliwości zastosowania tej konstrukcji jako RC w różnych skalach. Mam te plany (i numery Modelarza) ale... nie w wersji elektronicznej, a niestety skanera nie posiadam...
Artur Opublikowano 31 Marca 2007 Opublikowano 31 Marca 2007 mam te plany zeskanowane i wlasnie je ogladam trzeba by to troszke przerobic bo to jest na silnik 2,5 no i na uwiezi ale napewno da sie na tym mocno powzorowac
Boogie Opublikowano 31 Marca 2007 Opublikowano 31 Marca 2007 A czy jakis czas temu planow nie bylo w modelarzu (moze to byla 24tka??- tylko sylwetke zapamietalem, a uklad samolotu jest baaaaaardzo podobny)?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.