Drako_27 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Witam Ostatnio korci mnie żeby zamówić coś z sklepu Hobbycity jednak strach mi nie pozwala za dużo niewiadomych czy ktoś może mi wytłumaczyć jak to jest z tymi zamówiniami czy zawsze trzeba płacic cło ile orjentacyjnie wychodzi przesyłka ile czeba czekać , czy ktoś zamawia w tym sklaepie i może mi wyjaśnić całą procedure krok po kroku ? Będe wdzięczny za podpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Full o tym sklepie http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=1229 :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Teamt jest takowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.