Gość Anonymous Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 nie masz innego silnika lub regulatora aby sprawdzic?
cinekjo11 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2009 no sprawdzałem i wychodzi na to że to regiel jest zepsuty
Gość Anonymous Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 ściągnij koszulkę termokurczliwą i zobacz czy czasem któryś z kabli nie zwiera lub nie odpadł.
cinekjo11 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2009 Wszystkie kable są ok , a może regulator musze zaprogramować bo może sie rozprogramował
stach34 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Spróbuj go zaprogramować i sprawdź , jeżeli nic się nie poprawi to trzeba sprawdzić silnik na innym regulatorze - ale piszesz ze sprawdzałeś i że regulator jest zepsuty (na innym silnik działa ok) więc wygląda że trzeba regielek zmienić . Te regulatory nie są dobrej jakości . Polecam regulatory dynam - mają niską cene i są bdb . Miałem dynam 30A i nie miałem z nim żadnych kłopotów. Ale żadne kable się nie zwierają no nie ? Bo to ważne jest...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.