Gość Anonymous Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 nie masz innego silnika lub regulatora aby sprawdzic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekjo11 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 no sprawdzałem i wychodzi na to że to regiel jest zepsuty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 ściągnij koszulkę termokurczliwą i zobacz czy czasem któryś z kabli nie zwiera lub nie odpadł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekjo11 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Wszystkie kable są ok , a może regulator musze zaprogramować bo może sie rozprogramował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach34 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Spróbuj go zaprogramować i sprawdź , jeżeli nic się nie poprawi to trzeba sprawdzić silnik na innym regulatorze - ale piszesz ze sprawdzałeś i że regulator jest zepsuty (na innym silnik działa ok) więc wygląda że trzeba regielek zmienić . Te regulatory nie są dobrej jakości . Polecam regulatory dynam - mają niską cene i są bdb . Miałem dynam 30A i nie miałem z nim żadnych kłopotów. Ale żadne kable się nie zwierają no nie ? Bo to ważne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.