Marek:D Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Pawle czemu nie nakładasz mu mordki? Ten model bez niej wygląda jak wykastrowany facet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 18 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Bo pogubiłem śrubki od maski a tam są calówki i nie mam takich :] Nie chce mi sie przerabiac a jakos zapominam kupic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Na poprzednim śmigle jakoś szybciej i dynamiczniej latał ten model teraz jest dużo wycia a jakos szybkosci brakuje może przez brak maski.Na filmiku gdzie zajechał się poprzedni motor dużo lepiej to latało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
choina Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Pięknie! Paweł brakowało pilotów takich jak ty na Żarze, żeby rozkręcić tą imprezę. Widzę, że noga jeszcze się nie wygoiła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grześ Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Piloci byli ......... Paweł będzie w Nowym Targu z nowym ''Modelikiem'' i wielu Polskich pilotów nakręcających atmosferę . Grześ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
choina Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Jak ktoś się nastawia na akrobację to jednak lepiej zaliczyć Nowy Targ. Jak mi czas pozwoli to na pewno pojadę, byłem w tamtym roku i było super. Polecam :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awiator Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Na poprzednim śmigle jakoś szybciej i dynamiczniej latał ten model teraz jest dużo wycia a jakos szybkosci brakuje może przez brak maski.Na filmiku gdzie zajechał się poprzedni motor dużo lepiej to latało. Etam widać że motor daje sobie rade z modelem,a zamontowanie maski poprawi dynamike modelu.Zresztą niech pilot się wypowie :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 18 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 A ja wiem. Dla mnie model lata i to jest najwazniejsze. Z maska czy bez I tak latam nim baaardzo rzadko wiec nie mam porownania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryki_rc Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Pięknie! Paweł brakowało pilotów takich jak ty na Żarze, żeby rozkręcić tą imprezę. Widzę, że noga jeszcze się nie wygoiła. Po co on tam ? Żeby ludzi straszył ? Teraz to nawet wypić chłopak nie może ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.