utopia Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2009 Ty się nie nabijaj......... bo...bo ... niech będzie moja strata ....
Motylasty Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Jako że niedawno śpiewano mi sto lat ( cholera bardzo mnie nie lubią jak tyle czasu mam się męczyć ? ) zebrało mi się w wolnej chwilce na przemyślenia bo tu strzyka tam boli tu uwiera ... Biadolisz , liftinga se zrób. Strzyka ? - wejdz w szpilkach na Giwont, zara Ci przejdzie. Uwiera ? - co Ty wiesz o uwieraniu, jak połazisz przez dwa tygodnie w stringach to możesz głos zabierać
piotrp Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Jakiś czas temu pisałem o starzeniu tak: http://piotrp.fr.pl/2008/04/24/zyczenia-urodzinowe/ Zapraszam
MareX Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 A czy to zawsze dobrze, że np. w krzyżu "nie strzyka"? Chyba generalnie tak, ale gdyby tak dzisiaj na pogodę mnie strzykło... Miało być "nieźle" z ta pogodą, dopiero na popołudnie przepowiadali burze i tym ochotniej na VI Piknik Lotniczy na naszych Czyżynach się szykowałem. Rano już o ósmej siąpiła drobna kaszka, na chwilę mocniej się rozlało, a całe niebo było w 100% zachmurzone z nisko latającymi pojedynczymi chmurami. Nasz Henio /ten od makiet i innych "ptasząt"/ dopytywał mnie o pogodę, a ja byłem mało optymistyczny. Po 11-tej byliśmy jednak na Czyżynach z naszymi Paniami, aby przynajmniej popatrzeć z bliska na samoloty i inne cuda latające i powdychać trochę dymu z "Extry" która kilkanaście fikołków po tym zatkanym chmurami niebie mimo wszystko udanie wykonała. O 15-tej już się z Czyżyn "ewakuowaliśmy" bo znowu padało i nasze Panie miały dosyć. Jutro będzie powtórka, ale czy pogody, czy tylko kontynuacja Pikniku? Trochę tak obok głównego wątku tego tematu, być może jutro będzie wypadało założyć oddzielny temat dot. tego wydarzenia lotniczego. PS. Tomeczku czyżbyś dokonał "Wielkiej Odsłony" i pokazał swe prawdziwe liczko? :wink: Tak mi się o wiele bardziej podobasz... Lubię rosłe blondynki.
instruktor Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Piszesz Marku coś o nawdychaniu się "dymu z Extry",ja miałem przyjemnośc powąchania dymku z TEGO a tutaj po przeleceniu dosłownie klika metrów nademną odchodzi Fotki zrobiłem dziś po południu. Moja pani wyciągła mnie na lotnisko ,mimo mojej szczerej niechęci :wink:
mammuth Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Moja pani wyciągła mnie na lotnisko ,mimo mojej szczerej niechęci Takie przechwalanie sie powinno byc karalne ... :twisted:
Henio Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Marek przepraszam ta blondyna to moja dziewczyna.Dwa tygodnie temu u Romka przysięgaliśmy sobie
utopia Opublikowano 27 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2009 wcale nie bo moja .............
Motylasty Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Tia, jak bylem chlopem to nikt mnie chcial. A teraz to kazden jeden sie przystawia. Moze mnie ktory zaadoptuje ?
karlem Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Nooo, jeśli adopcja, to mam przody z racji wieku :jupi:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.