karshan Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Czy ten zasilacz będzie pasował to tej ładowarki ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikon Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Czy ten zasilacz będzie pasował to tej ładowarki ?? Elektrycznie będzie pasować, ale musisz sprawdzić czy wtyczka jest odpowiednia mechanicznie, i czy ma dobrą polaryzację. Pozdr., Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 szkoda kasy na jedno i drugie !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karshan Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 instruktor, dlaczego uważasz że szkoda kasy znam ludzi którzy są zadowoleni z tych ładowarek i mówią że jak na taką cenę jest to bardzo dobry wybór. Interesuje mnie również jedna rzecz, otóż w podpunkcie charakterystyka jest napisane Prąd ładowania : dobierany automatycznie, max. 0,8 A czy to znaczy że mogę do niej podłączyć ładowarkę 12V o byle jakiej wydajności amperowej czy musi być 0,8A?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camkey Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 mogę do niej podłączyć ładowarkę 12V o byle jakiej wydajności amperowej czy musi być 0,8A? Zalezy od napiecia jakie chcesz uzyskac na pelnym aku. Z grubsza mozesz przyjac, ze (prad ladowania * napiecie na pelnym akku)/(0.7 * napiecie zasilacza) = minimalny amperaz zasilacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karshan Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 A prostownik samochodowy moze byc?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camkey Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Nie. Poszukaj lepiej zasialacza do monitora TFT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 instruktor, dlaczego uważasz że szkoda kasy znam ludzi którzy są zadowoleni z tych ładowarek i mówią że jak na taką cenę jest to bardzo dobry wybór. Gdybym nie miał w modelarni tego czegoś to nie pisałbym tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karshan Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Już użyłem tej ładowarki i za każdym razem po naładowaniu napięcie Li pola jest takie samo czyli 7,4V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Nie ma alternatywy dla tej ladowarki, w cenie do 100złotych.. A ładuje powoli, to prawda. ja kupilem takie dwie, co by dwa pakiety na raz ladowac, nim zakupilem cos "konkretnego".. ale to juz zupelnie inne pieniazki... kazdemu poczatkujacem polecam, i nikt sie na niej nie zawiodl. Ale coz. mały może mniej niz duzy.. Baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.