Gość Anonymous Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Witam! Czy możecie poradzić czy jest możliwość do modelu wyposażonego w jeden z wymienionych silników wstawienia instalacji wytwarzania dymu? Jeżeli tak to jak to wykonać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom000 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 przeglądałeś forum? dopiero co był zakładany wątek o instalacji w os 46 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Tutaj jest sporo na ten temat i tutaj taka mała rada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Marcin karę odmówiłem :rotfl: Problem taki, że konkretnego sprawdzonego rozwiązania nie znalazłem. Bardziej zależy mi żeby wypowiedział się ktoś z konkretnymi, sprawdzonymi rozwiązaniami o ile takowe istnieją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.