Cthulhu666 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Witam Otóż niedawno zakupiłem samurajów firmy Zvezda. Pragnę ich pomalować,ale nie mam farbek. Jakie doradzilibyście mi farbki? Muszą być w miarę dobre i tanie,nadające się do malowania figurek w skali 1:72. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Vallejo 7zł za butelkę warto :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Humbrol http://www.rlm.at/thema/02/humbrol.jpg - u mnie w mieście sprzedawane w malutkich puszeczkach w zabawkowym ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeon Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Z najlepszych- Valleyo,Tamyia.A jezeli nie misi byc super to Pactra podejdzie(nie smierdzi i woda sie zmyje) Jezeli masz aerograf to tymi wszystkimi pomalujesz dobrze. Na pedzel Humbrol sie nie nadaje...moim zdaniem to wogole sie nie nadaje(sorry glatkilot :wink: ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.