piotrp Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zapraszam do obejrzenia mojego najnowszego modelu: Flying Boot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Na pewno boot? może boat ? Choć trochę podobny do buta :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrp Opublikowano 25 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 But, but. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 a już myślałem ,że chociaż trochę buta przypomni http://www.wewish.org.uk/wp-content/themes/wewish/images/flying-boot.jpg Gdzie takie coś można nabyć i jaka cena ?? w sieci za dużo o nim nie ma ;/ jaka to firma ? może łatwiej będzie znaleźć ... troszkę się wydaje za wysoki i za krotki Powodzenia !! Całkiem fajnie wygląda ....Poprosimy o filmik z lotów jak da radę ;] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrp Opublikowano 25 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Niestety nie pamiętam gdzie go kupiłem i ile kosztował. Firma FSK PS - mam: http://www.gamahobby.com/exec.php?SID=55&C=I&P=5515550&skad=wp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Ten model ma "brata" - Bumble Bee - z tej samej czeskiej firmy. Kupiłem go na wyprzedaży. Model ma 1160 mm rozpiętości i 640 mm długości. Wg instrukcji miał wygladać tak: Po kilku zmianach: demontowalne skrzydło, zastrzały, ustrerzenie, dodanie lotek, zamiana silników z "280" ze śmigłami 9" na bezszczotki AX-1806C Kv: 2100 i śmigła 3x5"x3" niestety rozjechało się wyważenie. Wsadzenie cięższego pakietu (3s 2200 mAh) max do przodu na wiele się nie zdało, niedoważony na dziobie. Chyba przyjdzie włożyć ołów. Brakuje jeszcze bocznych pływaków. Aha i dostał jeszcze ster wodny podczepiony pod ster kierunku. To też trzeba zmienić, bo nie sięga wody Teraz wyglada tak i czekają go jeszcze uzupełnienia typu pływaki, podwozie pozdrawiam Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrp Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Brakuje jeszcze bocznych pływaków. Aha i dostał jeszcze ster wodny podczepiony pod ster kierunku. To też trzeba zmienić, bo nie sięga wody pozdrawiam Grzegorz może po pozbyciu sie steru wodnego problem z wyważeniem zniknie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrp Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 relacja z oblotu: oblot Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Niestety usunięcie płytki steru "wodnego " nic nie pomogło praktycznie, a jakiś będę musiał jednak mieć. Coś małego i uchylnego kawałek za redanem wstawię. pozdrawiam Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrp Opublikowano 5 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Wstawiłem pierwsze filmy z lotów, z czasem bedzie ich więcej: filmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.