KaliN Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Wczoraj dostałem pakiet do zasilania odbiornika w aluli taki podłaczyłem do ładowania i co ?? Ja tu dziś rano wstaje a tam ładowarka mi pokazuje ze jest 5,99 V i wpakowane 1200 mah :shock: jak to możliwe ?? Ładowałem ładowarką Accucel 6 i prądem 0,1 A I tu moje pytanie czy to jest normalne aby w taki pakiet tyle weszło :shock: i czy długo mam jeszcze tak ładować PS. Jest to pierwsze ładowanie tego pakietu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Musisz poeksperymentować z delta peak (zmniejszyć wartość). Czy pakiet jest ciepły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaliN Opublikowano 25 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Nie jest ani ciepły ani nic już się zakończyło ładowanie. A może porostu się on formował ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Gwoli scisłości ustaw sobie NiMh 7mV a NiCd 12 mV :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.