-==PEGAZ==- Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 bo jeszcze ja nie stawiałem świeczki ... [*]
Ramzes18 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Ja tez moge dopisać jakas osobe nad ktora bedziemy zapalac swieczki? Naprade poczucie humoru macie genialne, a ze komus swieci sie nick na zielono to mysli ze moze wszystko. Totalna żenada, a teraz znajac was zielono-nikowcow wywalicie ten post i dacie ostrzezenie :ass:
-==PEGAZ==- Opublikowano 26 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2009 Ja tez moge dopisać jakas osobe nad ktora bedziemy zapalac swieczki? Naprade poczucie humoru macie genialne, a ze komus swieci sie nick na zielono to mysli ze moze wszystko. Totalna żenada, a teraz znajac was zielono-nikowcow wywalicie ten post i dacie ostrzezenie :ass: ??????? W Hyde-Parku ??? Nie uważasz, że przesadzasz ??? Chcesz zabłysnąć ? Będziesz na pewno miał okazję ...
Ramzes18 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Nooo w Hyde-Parku A za co mam ostrzezenie? Za umieszczenie czegos w tym dziale, co niestety ludzie odebali inaczje niz myslalem
-==PEGAZ==- Opublikowano 27 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2009 I krawat dostałeś zasłużenie, a cały czas masz problemy z :crazy: ...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.