-==PEGAZ==- Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 bo jeszcze ja nie stawiałem świeczki ... [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkarll Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 [*} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes18 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Ja tez moge dopisać jakas osobe nad ktora bedziemy zapalac swieczki? Naprade poczucie humoru macie genialne, a ze komus swieci sie nick na zielono to mysli ze moze wszystko. Totalna żenada, a teraz znajac was zielono-nikowcow wywalicie ten post i dacie ostrzezenie :ass: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 26 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Ja tez moge dopisać jakas osobe nad ktora bedziemy zapalac swieczki? Naprade poczucie humoru macie genialne, a ze komus swieci sie nick na zielono to mysli ze moze wszystko. Totalna żenada, a teraz znajac was zielono-nikowcow wywalicie ten post i dacie ostrzezenie :ass: ??????? W Hyde-Parku ??? Nie uważasz, że przesadzasz ??? Chcesz zabłysnąć ? Będziesz na pewno miał okazję ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes18 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Nooo w Hyde-Parku A za co mam ostrzezenie? Za umieszczenie czegos w tym dziale, co niestety ludzie odebali inaczje niz myslalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 27 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 I krawat dostałeś zasłużenie, a cały czas masz problemy z :crazy: ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.