Ramzes18 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Ja tez moge dopisać jakas osobe nad ktora bedziemy zapalac swieczki? Naprade poczucie humoru macie genialne, a ze komus swieci sie nick na zielono to mysli ze moze wszystko. Totalna żenada, a teraz znajac was zielono-nikowcow wywalicie ten post i dacie ostrzezenie :ass:
-==PEGAZ==- Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 Ja tez moge dopisać jakas osobe nad ktora bedziemy zapalac swieczki? Naprade poczucie humoru macie genialne, a ze komus swieci sie nick na zielono to mysli ze moze wszystko. Totalna żenada, a teraz znajac was zielono-nikowcow wywalicie ten post i dacie ostrzezenie :ass: ??????? W Hyde-Parku ??? Nie uważasz, że przesadzasz ??? Chcesz zabłysnąć ? Będziesz na pewno miał okazję ...
Ramzes18 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Nooo w Hyde-Parku A za co mam ostrzezenie? Za umieszczenie czegos w tym dziale, co niestety ludzie odebali inaczje niz myslalem
-==PEGAZ==- Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 I krawat dostałeś zasłużenie, a cały czas masz problemy z :crazy: ...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.