malinn Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Witam Mam regiel jeti i do niego kartę advance plus. Większość z niej rozumiem jednak mam problemy ze zrozumieniem dwuch terminów: 1. Cut off voltage (do wyboru HIGH i LOW) 2. Cut off type (do wyboru HARD i SLOW DOWN) Tłumacząc to to wiem że 1 to odciecie prądu, a 2 to ustawienie silnika. NIe wiem jednak jak to działa w praktyce i co to oznaczA.Które ustawić żeby było lepiej dla li-poli oraz bezpieczniejsze dla modelu? Porszę o rozszyfrowanie tych terminów oraz jak to się ma w praktyce do pracy silnika i całego napędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 pierwsze ustawia ci odcięcie 2,7 albo 3,0 V na celke Drugie albo przez cały czas silnik pracuje na MAX i w pewnym momencie staje nagle "dęba", albo pod koniec pakietu zaczyna powoli zmniejszać maksymalne obroty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Spoko 2. rozumiem i mam ustwioone że silnik staje odrazu bez zwalaniania. Co do pierwszego to HIGH -3,0 v a LOW - 2,7v? (czy źle to rozumiem) Jakie ustawić?- Które dla aku będzie lepsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 HI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 oki. Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.