malinn Posted March 24, 2007 Share Posted March 24, 2007 Witam Mam regiel jeti i do niego kartę advance plus. Większość z niej rozumiem jednak mam problemy ze zrozumieniem dwuch terminów: 1. Cut off voltage (do wyboru HIGH i LOW) 2. Cut off type (do wyboru HARD i SLOW DOWN) Tłumacząc to to wiem że 1 to odciecie prądu, a 2 to ustawienie silnika. NIe wiem jednak jak to działa w praktyce i co to oznaczA.Które ustawić żeby było lepiej dla li-poli oraz bezpieczniejsze dla modelu? Porszę o rozszyfrowanie tych terminów oraz jak to się ma w praktyce do pracy silnika i całego napędu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
motyl Posted March 24, 2007 Share Posted March 24, 2007 pierwsze ustawia ci odcięcie 2,7 albo 3,0 V na celke Drugie albo przez cały czas silnik pracuje na MAX i w pewnym momencie staje nagle "dęba", albo pod koniec pakietu zaczyna powoli zmniejszać maksymalne obroty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
malinn Posted March 24, 2007 Author Share Posted March 24, 2007 Spoko 2. rozumiem i mam ustwioone że silnik staje odrazu bez zwalaniania. Co do pierwszego to HIGH -3,0 v a LOW - 2,7v? (czy źle to rozumiem) Jakie ustawić?- Które dla aku będzie lepsze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
motyl Posted March 24, 2007 Share Posted March 24, 2007 HI Link to comment Share on other sites More sharing options...
malinn Posted March 24, 2007 Author Share Posted March 24, 2007 oki. Dzięki za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.