MiQ27 Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Kupiłem dziś uchwyt 3 szczękowy Lux Tools do Proxxona. I też nie pasuje, oś wystająca z mojego Proxxona IB/E jest za krótka... :evil: W każdym razie nie mogę wykorzystac całego zakresu średnic. Ale poza tym Proxxon jest cacy i w ogóle. Właśnie rzeźbię nim nowy ogon do Lamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekF Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Bicia byc nie powinno bo szlag trafi koncowki - o braku precyzji nie wspominajac Maly update o cenie Parkside'a - pojawil sie znowu - cena - 16.99 funta. Wiec naprawde sie dziwie skad cena 130 PLN w Polandii ... :crazy: Na temat cen w Polsce można by dużo rozmawiać. Właśnie przebywam na urlopie w kraju. Ostatnio chciałem zakupić najmniejsze opakowanie WD40 w Matalzbycie. Cena ??? 14,60zł. W Anglii w sklepie "Phoundland" jak nazwa sugeruje 1 funt. Jak widać przebitka trzykrotna. Itd. itd. itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.