Mirek Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Witam.Ja skontaktuję się jutro ze znajomym prawnikiem.dowiem się co możemy zrobić w tej sprawie i na pewno nie zostawimy tej sprawy bez odzewu.Myślę że nie możemy byle dupkom dawać się wyganiać z nota bene prywatnej łąki.O efektach rozmowy poinformuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 I jak się sprawa potoczyła dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi1281 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Witam. Troszkę wczoraj polataliśmy i za 30min. była interwencja policji Ja narazie nie rezygnuje, czekam co będzie dalej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 i jak sprawa wyglada ? latacie jak tak to jak do was dojechać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avere Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Witam , ja latam na tej łące 2-3 razy w tygodniu w godz. 19-20, trawa jest koszona , ale troszeczkę juz podrosła , ja startuję z ręki, dla tego to mi nie przeszkadza. Kto kosi nie wiem moze napiszą inni koledzy ?. Wczoraj latałem Xeno Multiplexa w sumie 2-a pakiety 2 x po około 14 minut. Policji ne miałem w tym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 a da tam sie wystartować spalina ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avere Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Podziękowania dla kolegi "Tomi 1281" , za skoszenie trawy własną kosiarką . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi1281 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Witam. Nie ma za co dziękować ,nie tylko ja kosiłem . Aby latać trzeba kosić Zapraszamy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RossiQ Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 No dobra a czy ktoś słyszał o sytuacji że policja czepia się paralotniarzy?? Nie uktywajmy śmigiełko mają większe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin314 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Witam Własnie poznaje lotnisko byłem tam raz w 2011 w listopadzie albo w pażdzierniku. Bardzo mi się podobało. Jesli bym nie przeszkadzał chętnie ponownie bym was odwiedził.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.