Skocz do zawartości

[P] Latające skrzydło

Abrax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja mam cos takiego i jest super ,potrafi przy atermicznej pogodzie przy 2 -3 minutach pracy silnika pobujac sie ok 40min w powietrzu

p1000077u.th.jpg

Nazywa się Hai i jego plany były przed kilku laty w FMT

Opublikowano
A ja mam cos takiego i jest super ,potrafi przy atermicznej pogodzie przy 2 -3 minutach pracy silnika pobujac sie ok 40min w powietrzu

Obrazek

Nazywa się Hai i jego plany były przed kilku laty w FMT

Właśnie takiej konstrukcji szukałem. I ta doskonałośc w powietrzu!

Teraz tylko muszę znaleźć plany. Nie ukrywam, że jestem modelarzem z dużą przerwą w hobby i być moźe porywam się z motyką na słońce ale model i jego właściwości lotne b. mi się podobają.

Może jest jakaś "dokumentacja" z budowy ?

Opublikowano

Kiedys już wspominałem że model poleżał sobie na półce w modelarni ok 3 lata.Obiecałem Krzysiowi (Utopii) że jak odzyskam plany to zrobie je w "elektronice" i będa dostępne

Gość Anonymous
Opublikowano

szpodpora małpeczka gmail kropeczka com :) Z góry dziękuje :) Chciałbym takie też :)

Opublikowano
Obiecałem Krzysiowi (Utopii) że jak odzyskam plany to zrobie je w "elektronice" i będa dostępne

Najpierw ja je przetestuje :mrgreen:

Bardzo chętnie wykonam takie skrzydełko ale to co pokazał Instruktor ;)

Byłem widziałem jak lata :) Fajny modelik.

EDIT:

email : maciej_100@o2.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.