Drako_27 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 witam mam pytanie czy ktoś z kolegów ma dojście do tokarki żeby dorobić oś do tego siniczka WA22-17-12 ? nigdzie nie moge dostać takiej osi tym bardziek że ma dwa wymiary czubek osi ma 3m a reszta tam gdzie wchodzi w silniczek ma chyba 3,2m. Jeszcze jedno pytanie czy koś się orientuje czy do tego silniczka można założyć coś takiego jak w silnikach RAY to znaczy Zestaw do montażu tylnego dla RAY chodzi mi o to że ten zestaw jest o wiele mocniejszy niż sama oś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 A prowadnice laserów od cd-romów nie będą pasowały na oś do tego silniczka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drako_27 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 niestety nie juz to sprawdzalem ta oś jest troche dziwna początek ma 3 mm a to co wchodzi do silniczka ma 3,2 mm i jak włożyłem oś od CDrom to ma za duże luzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zmień łożyska. Koszt za dwa 4zł. Na 3mm. Na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.