Adam B Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Witam wszystkich Jetem początkującym modelarzem lotnikiem. poszukuję apki najchętniej Spektrum DX-6i model 2 . Czy znacie jakieś tam sklepy modelarskie w Londynie w których była by ta aparatura niedrogo :?: :?: (czyt. do 500zł) bez przesyłek. ewentualnie jakiś inny nadajnik + odbiornik do tej ceny Mile widziane były by serva Z góry dziękuje za odpowiedzi
Bartosz Mesjasz Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zacznij szukać APARATURY, nadajnika z odbiornikiem i serwami. Powinno być łatwiej :wink: edit: link powinien pomóc: http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=324692
Adam B Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2009 dzięki za odp a co możecie polecić do tych nie szczęsnych 500 zł bo to spektrum troszki za drogie
Adam B Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2009 również. tak jak napisałem wcześniej nadajnik i odbiornik 6 kanałowy mixery i inne bajery żeby były
madrian Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Mx-12 Jeden z najlepszych wyborów, dla początkującego, który chce mieć porządny sprzęt i nie przepłacać. :wink: Osobiście mogę polecić, być się nie śpieszył i naprawdę dogłebnie przemyślał zakup. Bardzo łatwo kupić coś drogiego, co moze się nam nie przydać, albo okazać się drogie w utrzymaniu (sprawdź np. ceny odbiorników do DX6i ). Spokój, trzy razy się zastanowić. Nie kupuj na zabój, ani pod wpływem impulsu, bo ładnie na zdjęciu wygląda. Przejrzyj ofertę nadajników, które cię interesują pod względem parametrów i ceny. Potem poczytaj o każdym z nich plusy i minusy użytkowników. Jak już się na coś zdecydujesz - wtedy szukaj okazji. :wink:
barton3 Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 ja kupiłem mx-12 i niczego mi nie brakuje /... a do jakiegoś taniego samolotu można latać nawet na odbiorniku e-sky za 40zł sam póki co na nim latam
Adam B Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Opublikowano 1 Lipca 2009 Mx-12 Jeden z najlepszych wyborów, dla początkującego, który chce mieć porządny sprzęt i nie przepłacać. :wink: Osobiście mogę polecić, być się nie śpieszył i naprawdę dogłebnie przemyślał zakup. Bardzo łatwo kupić coś drogiego, co moze się nam nie przydać, albo okazać się drogie w utrzymaniu (sprawdź np. ceny odbiorników do DX6i ). Spokój, trzy razy się zastanowić. Nie kupuj na zabój, ani pod wpływem impulsu, bo ładnie na zdjęciu wygląda. Przejrzyj ofertę nadajników, które cię interesują pod względem parametrów i ceny. Potem poczytaj o każdym z nich plusy i minusy użytkowników. Jak już się na coś zdecydujesz - wtedy szukaj okazji. :wink: Ok dzięki i dostosuje się do twoich rad dzięki
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.