fender666 Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Powiedzcie mi czy moge uzyc tej ladowarki E-SKY EK2-0851 do naladowania takiego pakietu E-Sky EK3-0002 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 To jest ladowarka do Li-Po, a pakiet to Ni-Mh, wiec odpowiedz brzmi - nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fender666 Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 skoro odpowiedz brzmi nie to powiedzcie mi jakiej moge uzyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtk Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 do nimh np procesorową ładowarką np turnigy accucel-6, shark 10, shark 20 itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fender666 Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Spoko dzieki za odpowiedzi znalazlem juz oryginalna ladowarke do Nemo, ktora niedlugo do mnie przyjedzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.