mammuth Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 1. Kto to jest ? 2. Jaki jest jej zwiazek z tym modelem ? 3. Jak to zdjecie zmienilo jej zycie ? Odpowiedz - nie latwa - ale byc moze namowi wasze zony/dziewczyny na blizsze zainteresowanie sie modelarstwem.
Rafal B. Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 Ad.1. Marlin Monroe Ad.2. Składa go (w sensie pracowała jako składaczka ruchomych celów). Ad.3. Bodajże poznała pewnego Pana, który zmienił jej życie.
Gość slawekmod Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 Marylin Monroe prawdziwe nazwisko Norma Jean Baker Mortenson. Wygrałem coś?
robraf Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 w nagrode mozna se zapisac tą fotke na kompie XD
Henio Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 Sławek wygrałeś 8 godz wacieczkę nad morze (na swój koszt)
mammuth Opublikowano 4 Lipca 2009 Autor Opublikowano 4 Lipca 2009 Ad.3. Bodajże poznała pewnego Pana, który zmienił jej życie. Fotograf (David Conover) ktory zrobil to zdjecie namowil ja, aby zapisala sie do The Blue Book modeling agency w ktorej to odniosla wielki sukces, a pozniej juz wszyscy wiemy Wygrałem coś? Ech - wszyscy teraz by tylko wygrywac cos chcieli Szybko poszlo - gratulacje chlopaki Teraz tylko pokazac zonie i spytac czy chce zostac MM - i juz mamy kogos kto nam modele bedzie skladal
diem Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 Jeszcze zapomnieliscie wspomniec że ten wątek byl w dokumencie One Six Right Juz było o niej na forum hyhy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.