mammuth Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 1. Kto to jest ? 2. Jaki jest jej zwiazek z tym modelem ? 3. Jak to zdjecie zmienilo jej zycie ? Odpowiedz - nie latwa - ale byc moze namowi wasze zony/dziewczyny na blizsze zainteresowanie sie modelarstwem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Ad.1. Marlin Monroe Ad.2. Składa go (w sensie pracowała jako składaczka ruchomych celów). Ad.3. Bodajże poznała pewnego Pana, który zmienił jej życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Marylin Monroe prawdziwe nazwisko Norma Jean Baker Mortenson. Wygrałem coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 w nagrode mozna se zapisac tą fotke na kompie XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Sławek wygrałeś 8 godz wacieczkę nad morze (na swój koszt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 4 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Ad.3. Bodajże poznała pewnego Pana, który zmienił jej życie. Fotograf (David Conover) ktory zrobil to zdjecie namowil ja, aby zapisala sie do The Blue Book modeling agency w ktorej to odniosla wielki sukces, a pozniej juz wszyscy wiemy Wygrałem coś? Ech - wszyscy teraz by tylko wygrywac cos chcieli Szybko poszlo - gratulacje chlopaki Teraz tylko pokazac zonie i spytac czy chce zostac MM - i juz mamy kogos kto nam modele bedzie skladal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Jeszcze zapomnieliscie wspomniec że ten wątek byl w dokumencie One Six Right Juz było o niej na forum hyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.