romanov Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Witam serdecznie spiesze donieść ze dzisiaj odbył sie troszke nieoficjalnie (ale to dlatego ze pierwszy raz) Piknik Modelarski Dargo 2009. Miejsce pikniku to lotnisko w Piotrkowie Tryb. w imprezie wzieło udzial ok 40 osób w tym ok 30 modeli ( dokladnie nie liczyłem) Pogoda dopisała i o godzinie 11.00 juz były pierwsze modele w powietrzu. Najwiekszy model jaki brał udzial to był model Jaka który mial ponad 3m rozpietości zasilany silnikiem boxerem 150 cm Ja osobiście ucieklem z z imprezy o godz 18.00 i do tego momentu nie bylo nawet jednego kreta. Panorama imprezki A to jest sprawca calego pozytywnego zamieszania Dargo tutaj moje spojrzenie na impreze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esceta Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Byłem, widziałem i potwierdzam że piknik był bardzo udany i dobrze zorganizowany .Dziękuję za zaproszenie i gratuluję Organizatorom udanej imprezy.A oto moje skromne fotki z pikniku . YAK , EXTRA ,"PILOT" :wink: i ich właściele.Latamy na lotnisku modelarskim Łódź Andrzejów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEK.RC Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 O tak,impreza niezwykle udana i świetnie zorganizowana ! Fajnie było widzieć tyle modeli w powietrzu,pozdrawiam wszystkich modelarzy i dziękuję organizatorom za zaproszenie.I kilka zdjęć ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dargo Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Witam Chciałbym podziękować wszystkim kolegom, którzy tak licznie zjechali się na pierwszą imprezę na naszym lotnisku. Cieszę się, że pogoda dopisała i można było zobaczyć wspaniałe loty, które przebiegały bez problemów. Postaram się zorganizować piknik w przyszłym roku i troszkę wcześniej powiadomić o terminie. Wszystko co lata jest mile widziane na tej imprezie. Słowa uznania dla mojego kolegi Krzysztofa, który bardzo pomógł przy organizacji pikniku. Zapraszam za rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.