tolo Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Tak więc mój problem polega na tym ,że kiedy włanczam model i daje mu jakieś polecenie przez radio np.pełna moc na silniki (model jest sterowany za pomocą silników(nie ma w nim serw) to albo jeden silnik się włancza i zaczyna działać a drugi tak dziwnie buczy albo oba nie działają i też buczą to na pewno nie jest problem z baterią pod podłączyłem go przez ładowarke o napięci 12v (napięcie przy którym działają silniki to około 7/10 v) aha jeszcze jedno jak sbliżyłem antene odbiornnika w modelu do anteny w nadajniku to dopiero w tedy jeden się kręci jak natena jest dalej to oba buczą a w sumie to dziwne bo sasięg to 200m jakby co to model wcześniej działał To sumie może być wina słabeego sygnaału z nadajnika ale jego też ładowalem w powinno być spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Błędy, błędyyyyy !! O przecinkach nie wspomnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Widzę niepokolorwne słowo "sasięg". Czytając taki tekst błędy odwracają moją uwagę od treści a nie chce mi się czytać ponownie. Choinka, chuję się jak na jakimś forum polonistycznym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Już poprawiłem Marku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Jeszcze "daje" (daję), "pod podłączyłem" (podłączyłem), "napięci" (napięciu), "w tedy" (wtedy) i "w powinno" (więc powinno :?: ) :roll: PS. Mareq, co robisz jak na forum polonistycznym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 A mowia, ze to ja sie czepiam To chyba dobry pomysl jest - w przypadku razacych bledow - na czerwono je :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 ...dobra, dobra - mnie też to wali po oczętach, aż mi się z błękitnych prawie żółte zrobiły i trafia mnie coś (myślę, że to przysłowiowy szlag), ale pomóżcie ziomalowi ze stolycy, bateryjkarze wstrętni :shock: Jam spalinowiec i na elektrykach (a szczególnie zabawkowych) nie wyznaję się - niechże ktoś pomoże, bo (jak dotąd) wszyscy sobie używają na biednym dyslektyku (?) Więcej życzliwości, łobuzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Wnioskując z opisu (2 silniki, brak serw) to pewnie sławetny Oriole. Któż zgadnie, co w takiej zabawce się mogło zepsuć. Pewnie tandetna chińska elektronika. Ja tam się nie podejmuję diagnozowania tego przez internet :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Na wielu forach jest dział "śmietnik". Czas stworzyć i na tym forum taki dział! Takie tematy NIGDY nie powinny się znajdować w normalnych działach bo w końcu to forum zostanie zabazgrane taką tandetą że szkoda gadać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.