Miki Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 jestem tu nowy wiec jesli porusze temt juz poruszany to prosze sie niestresowac(forum przeszukiwalem). chcialbym zapytac gdzie w warszawie , ewentualnie w niedalekich okolicach mozna polatac modelem spalinowym? dodam ze nie jestem czlonkiem sekcji modelarskiej aeroklubu. przy ewentualnych odpowiedziach prosze oprocz miejsca wskazac ewentualne obwarowania w zwiazku z korzystaniem ze startowiska dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Pilski Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 http://groups.google.com/group/pl.rec.modelarstwo/browse_thread/thread/fe21b424101e9920/00f2ce5b1593b0a0?lnk=gst&q=flying+warsaw&rnum=1#00f2ce5b1593b0a0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekr Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Miejsce przy ulicy Celulozy, dzikie lotnisko na czyimś ugorze, właściciel jak na razie nie protestuje, jest kawałek miejsca do lądowania na leciutkim wzniesieniu. Dokładnie to od północnej strony drogi gruntowej z podanego linku, łąka na Celulozy , a wjazd najlepiej od wału Międzyszyńskiego, przed supermarketem, uwaga dosyć wąska gruntowa droga wjazd od strony sklepu lub wcześniej, zaraz, jak skończy się dwupasmówka, za rondem w lewo w Strzygowską potem dalej prosto Przewodową, a potem w prawo w gruntową drogę Celulozy widok tu wjazd od Przewodowej . Link Radka jest do klubowego lotniska w Koczargach, są tam stoły, ładna trawka i full wypas, ja tam mam trochę daleko, przez to wolę siermięgę na Celulozy, ale za friko. Jest jeszcze ładne lotnisko w Chobocie, przy fabryce mebli, ale to już dosyć daleko od W-wy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.