Piotrek_F3J Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 ladnie oklejony ja bym zrobil cos z czerwonej japonki (zamiast tego spray'u) jakies paseczki, wkomponowal z tymi na laczeniach moge ci jakies fotki wzorow przeslac jesli chcesz. na skrodku centroplatu jest tkanina? a chmurki to marzenie dzieki musze sie jeszcze zastanowić ale bardziej chce zrobić tak jak ty masz w nowym modelu czyli spraj na kesonie i na koncu zeberka a fotki wzorów chętnie przyjmne skrzydełko chce mocowac na gumy i dlatego zalaminowałem zeby sie balsa nie niszczyła a co do kadłuba to pokaze jak bede miał więcej zrobionego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 podaj mi twoj e-mail i zaraz wysle pare fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.