michcio88 Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Może ktoś wie gdzie można kupić (przez internet) pakiety WOW-RC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 cyber-fly.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio88 Opublikowano 9 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Tu chyba nie ma niestety. Albo coś przeoczyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 były i pewnie beda tylko niech zaktualizuja stronke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio88 Opublikowano 28 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Niestety ten sklep już nie będzie sprzedawał pakietów tej firmy. Jeżeli by ktoś sie spotkał z takimi pakietami byłbym wdzięczny za link do sklepu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Sam patrzyłem nie dawno i nie znalazłem. Kiedyś sprzedawał je www.rcsklep.pl ale ten sklepik niestety coś ostatnio zniknął. Słyszałem że właściciel wyjechał, czy coś, a strona padła. A szkoda, bo choć pakieciki miały renomę taniej chińszczyzny, mój przeżył już 3 Zefirki i teraz lata w Delcie. Google nie znajduje na razie tych pakietó w ofertach sklepów. Zagranica, albo allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio88 Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Allegro sie nie spotkałem. W rcsklep zamawiałem wcześniej ten pakiecik, sprawdził sie więc chciałem kupić następny (też do zefirka). Mam nadzieje że po wakacjach ten sklep ruszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.