miras Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Witam wszystkich jako początkujący modelarz zwracam się z prośbą czy nie wiecie jak zdobyć instrukcję montażu Travel Air Black Horse Model. Właśnie kupiłem. Pozdrawiam :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Nie sądzę by ktoś coś takiego miał.To prosty ARF poradzisz sobie z tym co masz, wszystko co ważne pokazane jest na obrazkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras Opublikowano 10 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Nie sądzę by ktoś coś takiego miał.To prosty ARF poradzisz sobie z tym co masz, wszystko co ważne pokazane jest na obrazkach Dzięki, szkoda, bo chciałem mieć większą pewność co do paru kwestii. Ale myśle że dam radę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Niedawno zakończyłem montaż tego właśnie modelu. Załączona instrukcja obrazkowa jest w pełni czytelna. Gdybyś czegoś jednak nie wiedział to pisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.