rrajdowiec Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Siemka! Mam na imię Krzysiek (23 l.), pochodzę ze Stalowej Woli i zwykle tam mieszkam, aczkolwiek ostatnio często przebywam w okolicy Kielc: Mniów, Stąporków i okolice. Uczę się w Stalowej Woli na uczelni Olympus Szkoła Wyższa (bankowość i te sprawy). Zaczynam dopiero przygodę z modelarstwem, próbuję latać, mam do tego trochę miejsca na łąkach (wysoka trawa, miękkie gleby, model się nie uszkadza ). Model, w którego zainwestowałem to Pelikan RCM Focus. Jak nauczę się w miarę dobrze poruszać latajcem po niebie, to zamierzam zainwestować w loty z kamerką (nie koniecznie nagrywanie, bardziej pilotaż poprzez kamerę). W planach najbliższych mam zamiar zamontować 2 serwa do obsługi lotek. Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum, mam nadzieję, że dużo się od Was nauczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Witamy kolejnego zapaleńca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.