Skocz do zawartości

Piknik Żar

ertman_176

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Już za pare dni spotkamy się na Żarze. Jest to dobra okazja aby porozmawiac o forum. Wielu z nas tam bedzie, naliczyłem 7 moderatorów.

Prosze was o zastanowienie sie nad sprawami dotyczącymi forum i podzielenie sie z nami tym. Myśle że jest wiele rzeczy które chcielibyscie napisac ale jestescie zbyt leniwi albo może czujecie jakiś dyskomfort. Mam nadzieje ze rozmowa z "żywymi" moderatorami przyjdzie wam łatwiej a my sami wrócimy cali z pikniku.

Pozdrawaim

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość slawekmod
Opublikowano
Ertman to ja zostane mediatorem! :D
:rotfl:

A będziesz w stanie?

Opublikowano

No na pewno pojade na weekend na Żar zeby na kompie siedziec, predzej tam striptiz na stole zrobie niz fms'a dotkne ;)

Zastanawiam sie tylko czy pakowac jakis model do polatania gdzies na boku? Easy Glidera bym mogl wziasc ewentualnie tylko nie wiem czy to sens ma ;D

Opublikowano
striptiz na stole zrobie

no jeśli takie atrakcje będą to muszę mocno przemyśleć czy nie pojechać sobie na weekendzik :D

Opublikowano

No ...

A moja zona wyczytala STRIPTIZ i dodala Diem'a do ignorowanych :lol:

Mam zakaz kontaktu ze zbereznikiem XD

Kurde - fajna impreza, a czlowiek niczym ten Cruzoe siedzi na jakiejs wyspie ...

Opublikowano

No pozdrow Żone Mammucie hyhy, moze pusci Cie na łikend do polandii?

Jaka impreza bedzie to sie jeszcze okaze, nie ma co krakac ale zapowiada sie niezle. Do pełni szczescia brakuje nam przenosnej lodowki...

Opublikowano

Mam chlodziarke w garazu - mrozic nie mrozi, ale zawsze to piwko troche chlodniejsze jest :)

Sie marnuje tutaj :(

Bede o Was myslal i jakiegos browarka tu pokonam w waszej intencji - mam nadzieje, ze jakis update na biezaco bedzie z pola walki :) ?

Opublikowano

Slawek ma wziasc laptopa. Ja na pewno bede mial aparat, cos tam pstrykniemy.

Jutro pojade do marketu poszukac jakiejs lodowki turystycznej, jak bedzie w przystepnych cenach to kupie bo bez tego wyjazdu sobie nie wyobrazam :D

Opublikowano

Duza torba - wylozona styropianem - do srodka 30 woreczkow tych co to zimno trzymaja i juz masz lodowke :)

A tych chlodziarek (bez kompresora) to nie kupuj - szkoda kasy.

Temperatura w pomieszczeniu 20 C - w takiej chlodziarce 15 (jak 1 piwo jest - jak bedzie wiecej to moze z 17 ... )

Chyba, ze zamontujesz inny wentylator (np. od EG ;) ) to moze lepiej bedzie ...

Opublikowano
Do pełni szczescia brakuje nam przenosnej lodowki...

a ja taką mam :D

230/12V i powiem wam ze jest rewelacyjna :D Fakt kosztowała 250zł ale chłodzi ostro, jak mierzyłem temperaturę to schodziła w okolice 7stC wyładowana 6 flaszkami wody mineralnej ;] a temperatura na zewnątrz w okolicy 25-30stC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.