ertman_176 Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Witam Już za pare dni spotkamy się na Żarze. Jest to dobra okazja aby porozmawiac o forum. Wielu z nas tam bedzie, naliczyłem 7 moderatorów. Prosze was o zastanowienie sie nad sprawami dotyczącymi forum i podzielenie sie z nami tym. Myśle że jest wiele rzeczy które chcielibyscie napisac ale jestescie zbyt leniwi albo może czujecie jakiś dyskomfort. Mam nadzieje ze rozmowa z "żywymi" moderatorami przyjdzie wam łatwiej a my sami wrócimy cali z pikniku. Pozdrawaim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Mi jedyne co przychodzi do głowy i mogę to napisać na forum xD To, żeby giełdę podzielić na sprzedam/kupię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Ertman to ja zostane mediatorem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Ertman to ja zostane mediatorem! :rotfl: A będziesz w stanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Do pewnego czasu hehehe. Słuchy mnie tu dochodza ze wiecej nas w Domu Weselnym bedzie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ybami Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 diem, będziesz na pikniku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 11 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Do pewnego czasu hehehe. Słuchy mnie tu dochodza ze wiecej nas w Domu Weselnym bedzie :D To może być bolesne ... A jak pod tą górę rano włazić ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Będzie dobrze, my nie tacy zli jak nas piszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 my nie tacy zli jak nas piszą Niop - duzo gorsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 11 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 To może mistrzostwa DW w fms ? Kto zabierze aparature z kablem ? Wiem że komputer sie znajdzie :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 No na pewno pojade na weekend na Żar zeby na kompie siedziec, predzej tam striptiz na stole zrobie niz fms'a dotkne Zastanawiam sie tylko czy pakowac jakis model do polatania gdzies na boku? Easy Glidera bym mogl wziasc ewentualnie tylko nie wiem czy to sens ma ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 striptiz na stole zrobie no jeśli takie atrakcje będą to muszę mocno przemyśleć czy nie pojechać sobie na weekendzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 No wiedzialem ze ktos sie skusi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 No ... A moja zona wyczytala STRIPTIZ i dodala Diem'a do ignorowanych Mam zakaz kontaktu ze zbereznikiem XD Kurde - fajna impreza, a czlowiek niczym ten Cruzoe siedzi na jakiejs wyspie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 No pozdrow Żone Mammucie hyhy, moze pusci Cie na łikend do polandii? Jaka impreza bedzie to sie jeszcze okaze, nie ma co krakac ale zapowiada sie niezle. Do pełni szczescia brakuje nam przenosnej lodowki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Mam chlodziarke w garazu - mrozic nie mrozi, ale zawsze to piwko troche chlodniejsze jest Sie marnuje tutaj Bede o Was myslal i jakiegos browarka tu pokonam w waszej intencji - mam nadzieje, ze jakis update na biezaco bedzie z pola walki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Slawek ma wziasc laptopa. Ja na pewno bede mial aparat, cos tam pstrykniemy. Jutro pojade do marketu poszukac jakiejs lodowki turystycznej, jak bedzie w przystepnych cenach to kupie bo bez tego wyjazdu sobie nie wyobrazam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Duza torba - wylozona styropianem - do srodka 30 woreczkow tych co to zimno trzymaja i juz masz lodowke A tych chlodziarek (bez kompresora) to nie kupuj - szkoda kasy. Temperatura w pomieszczeniu 20 C - w takiej chlodziarce 15 (jak 1 piwo jest - jak bedzie wiecej to moze z 17 ... ) Chyba, ze zamontujesz inny wentylator (np. od EG ) to moze lepiej bedzie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Nie nie, takiego czegos na 12v nie ma sensu. Taka torba z wkladami z lodem bedzie najodpowiedniejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Do pełni szczescia brakuje nam przenosnej lodowki... a ja taką mam 230/12V i powiem wam ze jest rewelacyjna Fakt kosztowała 250zł ale chłodzi ostro, jak mierzyłem temperaturę to schodziła w okolice 7stC wyładowana 6 flaszkami wody mineralnej ;] a temperatura na zewnątrz w okolicy 25-30stC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.