meloow Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 mamuth w niedzielę rano zrobimy uroczyste zabranie przez web kamerką(PRZED TĄ) i Ci pomachamy a ty jak robisz screenshota to uznamy że byłeś na pikniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 mamuth w niedzielę rano zrobimy uroczyste zabranie przez web kamerką(PRZED TĄ) i Ci pomachamy a ty jak robisz screenshota to uznamy że byłeś na pikniku hyhyhyhhy, dobrre.Staniemy tam z laptopem to będziemy z Tobą online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Macie dużo fotków zrobić :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Macie dużo fotków zrobić :wink: W tamtym roku zrobiłem z kolegą około 1000 zdjęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Jesteście całe 3 dni ?? Bo ja raczej tylko na ostatni dzień dojadę... ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Macie dużo fotków zrobić :wink: W tamtym roku zrobiłem z kolegą około 1000 zdjęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Super chlopaki - dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 mammuth, bidulo, to już lepiej umówmy o której dokładnie odkręcamy i polewamy, to będzie jakbyśmy razem żałowali, że nie możemy być obecni :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 12 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 To żona już mu całkiem bana da ... Kiedyś piło się do lustra ... teraz do webcamu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 To żona już mu całkiem bana da Hehe Zaprosze ja na impreze to moze nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 To żona już mu całkiem bana da Hehe Zaprosze ja na impreze to moze nie da czyli tak mammurth jego, żona, paluszki, flaszka i laptok aby tak po polskiemu było a nam na żarze tylko flaszka wystraczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Spoko, mam w komputerze Webcam hyhyhyhyhy,możemy łyknąć browca online. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 A ja kupilem lodowke 25l z wkladami. Ale to nic, jak juz ja kupilem to spotkalem kumpla ktory stwierdzil... "po co kupowales przeciez mam", oczywiscie spytalem kazdego tylko nie jego. Reasumujac. Na Żar wezme dwie lodowki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Przetlumacze na polski z Diem'owego... "Na Zar wezme 2 razy wiecej zimnego piwa " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 diem będziesz mógł sobie obie stópki naraz chłodzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 mammuth w wolnym tlumaczeniu - zmiesci sie tyle ile w zalozeniu mialo sie zmiescic ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 mammuth w wolnym tlumaczeniu - zmiesci sie tyle ile w zalozeniu mialo sie zmiescic ;d Zobaczymy którym samochodem pojedziemy, ale w żaden chyba nie wejdzie więcej jak 10 zgrzewek po 20szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Braknie tych lodowek, oj braknie Wspolczuje kierowcom ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Dwie lodowki na piatek glownie potrzebuje, jako ze jestem kierowca to w sobote juz po lekku bo w niedziele wieczorem powrot hyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 ej, chłopaki, jak tak Wam będzie się chciało "napoju orzeźwiającego" to może zrzuccie się na chłodnię na kółkach chyba sporo się zmieści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.