tomekRC Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Witam mam na imię Tomek . Mam 17 lat , mieszkam w małej miejscowości w województwie Świętokrzyskim . Postanowiłem jeszcze raz się z Wami przywitać po długiej przerwie . :roll: Modelarstwem zajmuję się już ponad 2 lata , aktualnie nie latam mam uszkodzone radio . Modele które posiadam : Trenerek 1,3 m -ASP 40 , FuntanaMini , Me 109 , Trenerkoakrobat , i za kilka dni Wicherek 25 - Thunder Tigre 40 . Pozdrawiam Wszystkich użytkowników forum , Administratorów i Moderatorów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 No witam Cie Tomku, po tej przerwie. Rozumiem ze nadal walczysz z awaryjnoscia swojego nadajnika... Moze czas na zakup nowego.. baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Witam mam na imię Tomek . Mam 17 lat , mieszkam w małej miejscowości w województwie Świętokrzyskim . Postanowiłem jeszcze raz się z Wami przywitać po długiej przerwie . :roll: Modelarstwem zajmuję się już ponad 2 lata , aktualnie nie latam mam uszkodzone radio . Modele które posiadam : Trenerek 1,3 m -ASP 40 , FuntanaMini , Me 109 , Trenerkoakrobat , i za kilka dni Wicherek 25 - Thunder Tigre 40 . Pozdrawiam Wszystkich użytkowników forum , Administratorów i Moderatorów . Cześć, w którym rejonie świętokrzyskiego mieszkasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekRC Opublikowano 14 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Okolice Jędrzejowa . Z Ostrowca Świętokrzyskiego trzeba jechać na Kielce potem na Jędrzejów . Mieszkam 27 km za Jędrzejowem . Do Ostrowca mam 140 km , Do Włoszczowy mam niecałe 30 minut drogi . Może kiedyś będę w tamtych stronach . Za kilka dni wybieram się do Połańca . Jest może ktoś na forum z okolic ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Jeździłem do Miechowa co 3 miesiące i do Katowic ale juz nie będę jeździł.Jednak do Krakowa czasem się trafia wyjazd.Zibidic ma niedaleko do Połańca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekRC Opublikowano 14 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Ja niestety jestem tutaj sam .. nikt nie lata . :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.