Gość Anonymous Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Witam wszystkich Na wstepie chcial bym pozdrowic wszystkich forumowiczow Modelarstwem interesowalem sie od dziecka ale rc zaczelo mnie wciagac kilka miesiecy temu co pociagnelo za soba to ze zakupilem kilka rzeczy i na dobra sprawe bawie sie tym ale bez wiekszego rezultatu obecnie mieszkam w irlandii a pochodze z lodzi jeszcze raz pozdrawiam wszystkich mam nadzieje ze nasza znajomosc zaowocuje w przyszlosci dziekuje i do uslyszenia zegnam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Witamy, w jeden dzionek i FIVE punktów :twisted: nooo ale witamy na forum EDIT: ups literówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 meloow, Coś mi sie zdaje, że za szybko palcami po klawiszach przebierasz :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.