Gość Anonymous Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Witam Po ułożeniu paneli pozostało mi troche pianki o grubości ~2mm . Jest ona elastyczna , jest nawinięta na rolkę. Skrzydła są zrobione z depronu 6mm(żeberka), Cztery dzwigary z balsy 4mm. Jego rozpiętość to 1400mm. Czy można tym materiałem oklejic skrzydła na kleju "dragon"(polimerowy) lub czym innym? jest to taka pianka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom000 Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Nie widzę tego jako pokrycie. Ja tym owijam odbiornik i aku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 a czemu? zbyt lużne czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom000 Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Wydaje się że po kilku lądowaniach zaczęła by się łuszczyć i drzeć. Poza tym 1,4m model nie jest chyba dobrym przedmiotem do takich testów no ale do odważnych świat należy :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 przecież to nie ma żadnej sztywności.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Arbiton Izo-Floor to dobry materiał. Ale tylko ten w płytach, nie zwijany. Ten jest miękki, nie będzie trzymał kształtu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Ja z tego robię pokrowce na skrzydła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 To jest Izofloor PE - polietylen, więc trudno będzie to skleić. Bo jest też IZO-FLOOR PLUS 2 mm w rolce, ale z polistyrenu extrudowanego (XPS) - ten to by się może nadał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Bo jest też IZO-FLOOR PLUS 2 mm w rolce, ale z polistyrenu extrudowanego (XPS) - ten to by się może nadał. Testowałem, nada się ale na bardzo małe modele do krycia skrzydeł. Jest cieniutki i delikatny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.