michalpllc Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 cześć czy ktoś z was wybiera się na obóz modelarski organizowany przez biuro turystyczne Wendrus ???? a morze ktoś z was był już na takim obozie to niech podzieli się wrażeniami :):):) bo planuje pojechać ale się waham
Manolo18 Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Cześć Ja też jadę na ten obóz i też mnie interesują opinie innych. Jeśli ktoś był niech pisze.
ECO400 Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 organizowany przez biuro turystyczne Wendrus podasz jakieś szczegółowe dane :?: może bym się wybrał jak coś fajnego
Strielok Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 google kilka sekund, wystarczyło wpisać obóz modelarski: http://www.wandrus.com.pl/obozy-letnie/obozy-wyjatkowe/oboz-modelarski-hobby-i-zabawa-w-swiecie-modeli-i-myslacych-zabawek
madrian Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Dlaczego mam wrażenie, że tu chodzi o redukcję? :wink:
Strielok Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 No a po z tym trochę drogo.Ponad 1500 za 10 dni bez transportu.
madrian Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 150zł z wyżywieniem, materiałami, nauką i opieką... to wcale nie tak dużo na dzisiejsze ceny.
Strielok Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 150zł z wyżywieniem, materiałami, nauką i opieką... to wcale nie tak dużo na dzisiejsze ceny. Jest tylko jedna kwestia.Czy nauka i materiały są warte tego wydatku?Jaka jest jej jakość?
Karol93 Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 Według mnie, jak coś jest o wszystkim, to jest o niczym . Czytałem o tym obozie (też w Mikołajkach z innego biura podróży) i poznaje sie wszystkie rodzaje modelarstwa... Wodnego, lądowego i powietrznego . Czego można sie dowiedzieć w 10dni uzwględniając spanie i rekreacyjne wycieczki ?
madrian Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 Z tego co czytałem odniosłem wrażenie, że wspominają o technikach wykańczania modeli redukcyjnych. W praktyce, model redukcyjny dało by się w 10 dni wykończyć "jako tako". Też jest to modelarstwo. W 10 dni zapewne dadzą radę wspomnieć co nieco o szpachlowaniu, przygotowywaniu powierzchni i niektórych technikach zdobienia. Wybierz sobie model (plastikowy), sklej i pomaluj. Od biedy, przy męczeniu 4 godziny dziennie w modelarni dało by się proste modele wykończyć i pokazać "piękne" modele rodzicom. Ale chyba warto się też zorientować jakie inne atrakcje oferuje okolica. :wink:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.