michalpllc Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 cześć czy ktoś z was wybiera się na obóz modelarski organizowany przez biuro turystyczne Wendrus ???? a morze ktoś z was był już na takim obozie to niech podzieli się wrażeniami :):):) bo planuje pojechać ale się waham Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manolo18 Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Cześć Ja też jadę na ten obóz i też mnie interesują opinie innych. Jeśli ktoś był niech pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 organizowany przez biuro turystyczne Wendrus podasz jakieś szczegółowe dane :?: może bym się wybrał jak coś fajnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strielok Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 google kilka sekund, wystarczyło wpisać obóz modelarski: http://www.wandrus.com.pl/obozy-letnie/obozy-wyjatkowe/oboz-modelarski-hobby-i-zabawa-w-swiecie-modeli-i-myslacych-zabawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Dlaczego mam wrażenie, że tu chodzi o redukcję? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strielok Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 No a po z tym trochę drogo.Ponad 1500 za 10 dni bez transportu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 150zł z wyżywieniem, materiałami, nauką i opieką... to wcale nie tak dużo na dzisiejsze ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strielok Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 150zł z wyżywieniem, materiałami, nauką i opieką... to wcale nie tak dużo na dzisiejsze ceny. Jest tylko jedna kwestia.Czy nauka i materiały są warte tego wydatku?Jaka jest jej jakość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol93 Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Według mnie, jak coś jest o wszystkim, to jest o niczym . Czytałem o tym obozie (też w Mikołajkach z innego biura podróży) i poznaje sie wszystkie rodzaje modelarstwa... Wodnego, lądowego i powietrznego . Czego można sie dowiedzieć w 10dni uzwględniając spanie i rekreacyjne wycieczki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Z tego co czytałem odniosłem wrażenie, że wspominają o technikach wykańczania modeli redukcyjnych. W praktyce, model redukcyjny dało by się w 10 dni wykończyć "jako tako". Też jest to modelarstwo. W 10 dni zapewne dadzą radę wspomnieć co nieco o szpachlowaniu, przygotowywaniu powierzchni i niektórych technikach zdobienia. Wybierz sobie model (plastikowy), sklej i pomaluj. Od biedy, przy męczeniu 4 godziny dziennie w modelarni dało by się proste modele wykończyć i pokazać "piękne" modele rodzicom. Ale chyba warto się też zorientować jakie inne atrakcje oferuje okolica. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.