rabbitlkr Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 W momentach kiedy kamera gubi ostrość kręcę bardzo skomplikowane i efektowne figury. Niestety z racji nie najlepszego sprzętu video musicie mi uwierzyć na słowo. :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 A jakim cuden on tyle mocy dostał ;D ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Ten cud już niebawem opisany będzie w wątku poświęconym Edkowi;) na razie tajemnica;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 DL 55 :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Nadal ten sam poczciwy ZDZ 50ng;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris13 Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 oj ma mocy, na filmie nawet doskonale to widać, chociaz ja to na żywo oglądałem. A tajemnicę większej mocy znam Jednak poczekamy aż Łukasz opisze to w swoim wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekRC Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Wystarczy, że założę inna puszkę Na supersonicu ten ZDZ, Bielą 22x8 kręci 7200rpm, Ale to dopiero w przyszłym sezonie, zmienił puszkę ??? :rotfl: EDIT : pogrzebałem trochę w postach Łukasza .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 I pewni dodatkowo VESS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 konstrukcyjne platy zamiast klockow styro???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek80 Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Nowy model w takiej samej kolorystyce??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Przecierz to proste jest ... Zmniejszyl sile grawitacji ot i cala tajemnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Zatankował paliwa z żarki :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 18 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 I przypadkiem zrobił się konkurs;p Padły pośrednio prawidłowe odpowiedzi. Mammuth był bardzo daleko ale ma + za inwencję;p Więc dobra, powiem wam. a było to tak... Po bardzo (bardzo bardzo) wielu namowach Darka (darkarll) zmieniłem śmigło bieli 22x8 na mało znane śmigło Fiala 22x8. Jest drewniane i brzydkie- myślałem... Teraz wiem. Nie ma to znaczenia. To śmigło jest rewelacyjne! Po pierwszym locie była wielka radość bo model odejście miał o wiele lepsze, całkiem inaczej zaczął się zachowywać, reakcja na stery w przeciągniętych figurach o wiele większa. W drugim locie pojawił się problem- tłumik. Tłumik nie był w stanie zaakceptować tak drastycznej poprawy. Po 10 minutach coś w nim pękło... Jego wewnętrzne rozdarcie zmusiło do awaryjnego lądowania. Co tu robić? Piknik Radawiec jutro a tłumika nie ma! Ale i ten problem udało się rozwiązać. Do akcji wkroczył kolega Buczo (na forum znany jako Pawelb771) ze swoim tłumikiem slimline do DA 50. Silnik zyskał kolejne 400obr/min więcej. Efekty widać na filmie. Myślałem już poważnie nad zmianą modelu jednak jeszcze z tym poczekam. Zmiana śmigła i tłumika tak drastycznie poprawiła sytuację, że mam nowy, lepszy model. łot i cała historyja! :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelb771 Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 no to cieszę się że mogłem pomóc RABBICIE. rzeczywiście nie ta maszyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 A w Kraśniku wystartuje z kontenera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 hmm jak będzie ten sam, 9 metrowy kontener co w zeszłym roku to kto wie;p Na razie jest pomysł zawodów w parzeniu herbaty....z zawisu;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 hmm chyba jednak łatwiej będzie wystartować z tego kontenera;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Latwiej bedzie grawitacje zmniejszyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Może być parzenie herbaty - byle bez dymu Tylko że widzę 1 problem - będzie pomiatało woreczkiem z herbatą :/ Ale w sumie mogę wziąć udział moim Infineonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.