Kuba Kłosowski Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Witam, przeglądając ofertę sklepu brchobbies.com znalazłem 2 ciekawe ( przynajmniej dla mnie) oferty, a mianowicie system oświetlenia modelu klik oraz zestaw 4 micro serw klik Ceny wydają mi się atrakcyjne, tym bardziej iż ja obecnie znajduję się w Irlandii gdzie przesyłka kosztuje mnie grosze, mógłbym kupić i odsprzedać rzeczy z oferty owego ww sklepu za cenę części oraz wysyłki w Polsce. Proszę o zgłoszenia w tym temacie, ewentualnie na PW, postaram się ustalić limit osób, oraz kosztu części. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Oferty korzystne cenowo. Jest płatność PayPal. Wysyłka lokalna taniutka, nie wiem tylko, jak z wysyłką za granicę. U nas jest dostępne oświetlenie modeli z dodatkowo włączanymi światłami lądowania: http://airlight.prv.pl/index1.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Kłosowski Opublikowano 18 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 wysyłka do Polski mnie nie interesuje, ponieważ obecnie jestem w WB i wysyłkę do Polski, tzn przewiezienie tego w bagażu powrotnym opłacam ja, więc płacimy tylko za wysyłkę w granicach Polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Szkoda że obrazki oglądacie ... Item temporarily out of stock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Kłosowski Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Przepraszam bardzo, gdy zakładałem temat, sprawdziłem, i obie rzeczy były dostępne. Tak więc proszę pochopnie nie osądzać panie moderatorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Nie osądzam stwierdzam tylko że czasowo zakup niewykonalny :wink: Oferta dobra ale nie najlepsza bo TGY są po 2,99$ [1$ = 3,14zł wg. paypal] a więc ~ 38zł za 4 serwa + wysyłka około 15zł prosto z HC, do tego 32 gramy wolne np. na przedłużacze ... No i 27tys dostępnych serw :wink: 1GBP = ~ 5zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.