ECO400 Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Witam. Mam do wymiany w abonamencie Nokie E66. Czytałem już różne fora o telefonach komórkowych ale zdania są bardzo podzielone. Może ktoś z Naszego forum jest posiadaczem tego telefonu i może się wypowiedzieć :?: Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 A jeszcze jakieś masz w ofercie? Może coś z Sony Ericssona ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 mam te telefony: (same Nokie bo to moja ulubiona firma) 3110 5310 6300 6303 7100 E 51 (ten telefon ma mój tato i raczej bym go nie brał bo nie che żeby nam się telefony myliły :wink: ) E 66 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Zapraszam tutaj http://www.telepolis.pl/porownanie.php Wybierz drogą który lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 do używania telefonu zagranicą konieczne są 3 pasma 800/900/1800 ? czy wystarczą dwa 900/1800 ? szukam najprostszego telefonu zagranicą (do Belgii) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Może być zwykły telefon np. Nokia 3310 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Jutro zadzwonie do operatora i zapytam się jeszcze o nokie N95, 5800 i o Samsunga Omnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 ECO400 weź sobie w googlach poszukaj o każdym z tych telefonów, porównaj z twoimi wymaganiami a potem ewentualnie pytaj. Trudno nam odpowiedzieć czy lepsza dla ciebie będzie 3110 czy N95 bo to telefony z całkowicie różnej półki. nie podając twoich wymagań to tak jakbyś zapytał czy lepszy będzie dla ciebie np ford fiesta czy ford mondeo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Jutro zadzwonie do operatora i zapytam się jeszcze o nokie N95, 5800 i o Samsunga Omnie Posiadam Nokie N95 wersje 8GB i mogę Ci ją szczerze polecić. Telefon kombajn. Posiada wszystko czego dusza zapragnie, nawigacja, dobry aparat, kamera bdb jakość, cały czas odkrywam coś nowego Telefon na nowym Symbianie, nie wiesza się. Jeśli masz możliwość bierz go bez namysłu. Bawiłem się Omnią i szczerze powiedziawszy nie przypadł mi do gustu. Mała ilość kolorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Telefon na nowym Symbianie fajny - miło się grzebie w tym telefonie dzięki temu oprogramowaniu aha zapomniałem dodać że grzebać można bez wiedzy właściciela :rotfl: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 18 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Witam. Wybór padł na Nokie 5800 XpressMusic 8GB Wybrałem ją ze względu na: -duży wyświetlacz -dotykowy ekran -przeglądarkę internetową -ładny wygląd w porównaniu do iPhona jest dosyć mała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 tylko uważaj na nią. duży wyświetlacz łatwo uszkodzić. a żeby go wymienić będziesz się musiał znaczną cześć wyposażenia rc sprzedać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 18 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 będziesz się musiał znaczną cześć wyposażenia rc sprzedać Etam... aż tak tani nie jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HuGuSiK23 Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Witaj, pewnie juz po fakcie, ale co tam. Szczerze polecam Ci dość mało znaną firmę robiącą bardzo dobre telefony. Jest to HTC/SPV. Telefon który sam kupiłem jakies 4 tygodnie temu to HTC TyTN II. Telefon, a raczej palmtop, PDA. Posiada Windowsa, wiec nie masz ograniczeń odnośnie programów, softów, motywów, tematów. Posiada niemal wszystko co może Ci być potrzebne. Aplikacje Microsoft-u(Word, Excel), Adobe Reader, GPS(oceniany na jeden z najlepszych), Wysuwaną klawiaturę, która się podkręca, niezawodne WiFi, Internet Explorer, panel dotykowy i wyglądem również nie gardzi. Jak za tą cenę jest naprawdę konkurencyjny do Omni i wielu wielu innych za cenę przekraczającą dwukrotnie cenę HTC. Z ręką na sercu mogę Wam go polecić. Pozdrawiam Hubert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Z ręką na sercu mogę Wam go polecić. Pozdrawiam Hubert No, no i to po czterech tygodniach używania.... :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Tylko, że w HTC wyświetlacz - 64k kolorów. To mało jak na telefon tej klasy i za taką kwotę. N95 8GB czy 5800 mają 16mln kolorów, a to uwierz mi jest różnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamRC Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 A ja polecilbym Ci Nokie 6300, no ewentualnie 6300i ( wbudowane WiFi ). Telefon solidny, w metalowej obudowie no i wyglada jak telefon, a nie... no , sam nie wiem jak te iPhone'y itp. nazwac Z ogromnych kolorowych wyswietlaczy jakos wyroslem, od sluchania mp3 mam odtwarzacz, fotki robie cyfrowka a filmy... no kamery sie jeszcze nie dorobilem Telefon jak sama nazwa wskazuje sluzy do komunikacji, a reszte funkcji 10x lepiej spelniaja ww. urzadzenia 8) Pozdrawiam Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Telefon jak sama nazwa wskazuje sluzy do komunikacji, a reszte funkcji 10x lepiej spelniaja ww. urzadzenia 8) A to nie zawsze tak jest. W uzadzeniach typu Palmtop to wlasnie telefon jest tylko dodatkowa funkcja. Jezeli spojzy sie na to uzadzenie z innej perspektywy majac inne nie co wymagania to telefon w takim urzadzeniu okazuje sie czasem przydatny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Wczoraj dostałem infrmacje że telefon czeka na mnie... trzeba go tylko odebrać Byłem w Saturnie i widziałem ten telefon na żywo już po dokonaniu decyzji i powiem szczerze że nie jest o wcale taki extra. Jedynie co mi sie w nim za bardzo nie podobało to zaokrąglone kształty tylnej obudowy. No ale nic. Jeszcze nie miałem dotykowego telefonu a ten nie gość że ma dotykowy ekran to jeszcze sms pisze się jak na komputerze 3 wersje klawiatury do wyboru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Tylko 3? Ja w swoim Mio mam 6;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.