ECO400 Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Witam. Znalazłem taki oto film na YT: http://www.youtube.com/watch?v=tLbJjqqOqkg&feature=channel_page Bardzo mi się spodobał Wiecie może gdzie w Internecie znajdę podobne extremalne filmy z latania w rytm muzyki :?: Najchętniej do pobrania na komputer. Byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Najchętniej do pobrania na komputer. z YT też da się ściągać a jak znajdę jakiś fajny filmik to też wstawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 18 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 No ton z YT już pobrałem ale jeszcze mi mało :wink: EDIT: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alansiu123 Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Wpisz sobie na YT F6B lub poszukaj filmików z World Air Games 2009 i wybierz te z opisem F6B. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc3w Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 - końcówka ostra, oczopląsu można dostać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 A to mistrzowskie latanie Benoit Dierickxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 A to mistrzowskie latanie Benoit Dierickxa Do dzis nie widzialem filmiku, ktory mi sie bardziej podoba w lataniu halowym. Radek - kazdy lubi co innego ,a skoro te modele daja mozliwosc takiego latania - to czemu nie. Mnie nie podnieca latanie 3D helikow - fakt, podziwiam umiejetnosci pilota, ale samo latanie mi sie nie podoba, chociaz widzialem aero musical z helikiem i to wygladalo super w porownaniu z ciskaniem helikiem we wszystkie strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 :shock: :mrgreen: Oj trzeba o jakimś shocku pomyśleć... oj trzeba... :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Ja ma bardzo fajną halówkę z tym że mam w niej za słaby silnik :| Model waży 220g do lotu a silnik ledwo robi zawis z tym modele... muszę kupić coś o ciągu 400g :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Zrób lżejszą halówkę, moje dwupłaty ważą po 180-190g a jednopłat będzie w granicach 130g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabo Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Na mnie wrażenie zrobił ten filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.