rychenko Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Witam wszystkich!!! Mam na imię Ryszard Zalogowałem się na tym Forum ponieważ od pewnego czasu myślę o budowie „czegoś” latającego , do tej pory głównie budowałem modele redukcyjne pływające , moim ostatnim „dzieckiem” (: jest holownik H-300 ,model jest już w końcowej fazie budowy a poniżej przedstawię jak się to budowanie odbywało, jeśli kogoś to zainteresuje to służę pomocą i będę wdzięczny za opinie i uwagi na ten temat , a jak zacznę budowę czegoś latającego to będę liczył na waszą pomoc bo jestem w tym temacie zupełnie zielony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Witamy na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Witamy i zapraszamy do działu "Od czego zacząć" (ten na czerwono wyróźniony). Tam znajdziesz bardzo wiele pomocnych wskazówek. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.