tomek957 Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Jestem posiadaczem samolotu excel 2000 i podczas ostatnich lotów zdarzył się wypadek . Pilnie potrzebuje dokumentacji( planów) na podstawie których można by go odbudować. Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Diablo Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Tomek, ale po co odbudowywać? Z tego co wiem w MODELARNI możesz kupić komponenty tego modelu - kadłub, skrzydła... Nie wiem, czy nie wyjdzie Ci taniej i szybciej.... Ja przynajmniej tam kupowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek957 Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Dzięki za pomoc jednak będę go odbudowywał bo koszty części (kadłub skrzydło) które ja potrzebuje przewyższają cenę całego modelu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 cześc wstaw tutaj jakieś fotki twojego modelu a napewno doradzimy i pomożemy :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadek041 Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Witam ja też ostatnio odbudowywałem trenerka excel 2000. Model poległ jakieś 1,5 roku temu i po tym czasie postanowiłem go odbudować i jest fotki poniżej jednak nie korzystałem z planów. Rozbity był przód kadłuba oraz prawa część skrzydła powód kraksy odwrotne podłączenie lotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.