jarek27 Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 witam kolegow zwracam sie z prosba odnosnie budowy Cap 21 tzn nabylem same plany bez opisu budowy na alegro sa z niemieckiego miesiecznika Flug und modeltechnik czy ktos z Was nie ma tego numeru wlasnie z opisami ?/bylbym wdzieczny za udostepnienie tego poniewaz podoba mi sie ten model .Cap 21 158cm rozp.126cm dl. wadze podanej na planie 3200g,naped 10..15 cm3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 sa z niemieckiego miesiecznika Flug und modeltechnik czy ktos z Was nie ma tego numeru wlasnie z opisami A numer znasz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek27 Opublikowano 24 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 witam z tegoco na planach odczytalem to 2/1988 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek27 Opublikowano 24 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 jeszcze jest jakis opis moze tez jakiejs gazety modelarskiej tzn.MT 965???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 witam z tegoco na planach odczytalem to 2/1988 Tak daleko me zbiory nie sięgają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 jeszcze jest jakis opis moze tez jakiejs gazety modelarskiej tzn.MT 965???? Witam To numer kolejny planów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek27 Opublikowano 25 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 tak tera zjuz jestem pewny ze to num planow.kurcz szkoda ze nikt nie ma tego numeru.a gdzie moge go szukac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Ebay.de ale co Ci tam porzeba do budowy prócz planów, to ja nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek27 Opublikowano 25 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 ;ja staram sie wykonywac modele scisle wg planow a na tych nie ma nic zadnych materialow...nic z tad moje zapytanie o ten opis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.