mammuth Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 Czy jest jakis program ktory dziala bez wrzucania na strone - odpal - zaladuj plik i zrob co tam trzeba ? Bo mnie juz rece opadaja ... POMOCY !!!
Matkas Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 Nie rozumiem zbytnio treści pytania Potrzebuje Pan wrzucić plik na server, czy może otworzyć Go na komputerze w przeglądarce? Jak wrzucić plik na server to przez Total Commandera najlepiej. Pozdrawiam
meloow Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 mammuth zainstaluj sobie: EasyPHP - serwer www działa lokalnie (ja tak piszę strony www najpierw na laptoku na pózniej działjącą wrzucam na serwerek) phpwebeditor - edycja plików php i wiele innych.
mammuth Opublikowano 26 Lipca 2009 Autor Opublikowano 26 Lipca 2009 Nie rozumiem zbytnio treści pytania Ja sam nie rozumiem - wiec problem tym wiekszy.... Mam po prostu strone , chce tam odpalic pare dodatkow - zrobilem to Aby dodatki ustawic - trzeba ustawic admina i inne takie hasla Nalezy to (podobno) zrobic uzywajac jakiegos narzedzia php - zalecaja phpadmin - czy cos takiego Mam php admina - niestety trzeba go wrzucic na srtrone z tego co zrozumialem i tam cos dalej zrobic aby odpalic. Moja wiedza w tym zakresie jest zerowa i nawet instrukcja krok po kroku nie pomaga - to jakbym czytal instrukcje w obcym jezyku - slowa widze - ale co to oznacza - nie wiem... Pomecze Marcina na privie I jakiego tam PANA - Robert jestem
Matkas Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 Chyba łatwiej będzie jak powiesz(Tak dziwnie mi się mówi na Ty, ) na jakim silniku pracujesz. Myślę, że albo jakieś Forum, albo PHP fusion. W sumie to naprawdę ciężko pomóc jak się nie zna dokładnie problemu Ostatnio dla kolegi robiłem coś w PHPMyAdmin więc może coś się uda pomóc. Jakby co to jutro mogę spróbować z rana rozwiązać problem(w końcu sa wakacje ) Pozdrawiam
mammuth Opublikowano 26 Lipca 2009 Autor Opublikowano 26 Lipca 2009 Matkas, Dzieki wielkie Kolega meloow, jednakze juz wzial sprawe w swoje rece i dziala. Pytanie o silnik jest nietrafione - jedyne co wiem - to na jakiej windzie pracuje :oops: ps. nie jest to forum i chyba nie fussion (chyba - bo nie wiem co to fussion ) Zeby teorii spiskowych nie tworzyc - chodzi o sklepik online. Dzieki za odzew
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.