Gość Anonymous Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Czołem! Postanowiłem wydać około 1000 PLN na telefon - wybór padł na HP ipaq Data Messenger. Co o nim sądzicie? Czy polecacie może jakiś inny o podobnych możliwościach? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 A czego dokładnie oczekujesz od palmofonu/smartfonu, czy jak to się teraz tam zwie :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Wi-Fi :D Mile widziany odbiornik GPS i klawiatura Qwerty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 A może coś z firmy HTC ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 No właśnie zastanawiałem się nad modelem HTC TyTn II, ale nie mogę znaleźć fabrycznie nowych egzemplarzy w zadowalającej cenie:( Są prawie takie same jeśli chodzi o posiadane funkcje, bynajmniej z tego co sprawdziłem na stronie do porównywania telefonów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.