Luki17 Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Co jest nie tak z ładowarką, skoro po ok. 5min ładowania pakietu 1500mAh ładowarka nagrzała się i wyłączyła. Po ostygnięciu ładowarki, dioda zielona świeci na zielono, podłączam pakiet no i nie ładuje. Może to głupie, ale zawinąłem ładowarkę w folię i włożyłem na 1h do zamrażarki. Wyjąłem, podłączyłem, ładowarka ładuje. Dzisiaj rano podłączam pakiet, a ładowarka nie ładuje. Co się z nią nie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Ja bym stawiał na zimne luty, ale tak gdzieś na 40%. głowy ani innej części ciała nie daję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 może problem z trafo , może ze stabilizatorem ..... który napewno na zabezpieczenie termieczne ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki17 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Ładowarka poleżała w zamrażalce i po podłaczeniu podziałała 10 sekund i koniec. Póki co nic z niej nie będzie zamawiam nową inną ładowarkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Ja się nie znam, ale może to zimny lut albo mikropęknięcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 skoro po ok. 5min ładowania pakietu 1500mAh ładowarka nagrzała się i wyłączyła tylko dlaczego tak się ten zasilacz (ładowarka) zgrzał w 5 minut ! Może to głupie, ale zawinąłem ładowarkę w folię i włożyłem na 1h do zamrażarki. Wyjąłem, podłączyłem, ładowarka ładuje. po włożeniu to zimengo materiały (luty) kurczą się i tym bardziej nie powinna działać jak są zimne luty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.