Lech Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Cześć. Mam na imię Lech, mieszkam w Wolsztynie. Modelarstwo to moja pasja prawie od zawsze. Latam głównie helikami , ale ostatnio coś mnie wzieło na EG Pro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Witamy kolegę, i życzymy sukcesów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Witaj na forum Lechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Diablo Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Lechu i tu Cię widzę przywiało :wink: Ale skądś to znam - skrzydeł czar 8) - Witaj i Tu zatem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lech Opublikowano 31 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Dzięki za powitanie. Przywiało mnie , bo może się czegoś nauczę jeszcze , albo ja wniosę coś dobrego na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.