hugerobber Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Witam Jakiej igły używacie do kleju CA, żeby się buteleczka nie zaklejała ? Chodzi mi o grubość i czy ją przycinacie ? Może są inne sprawdzone metody ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 ja używałem igły 0,5mm. Jak się igła zaklei to wystarczy podgrzać zapalniczką można kleić dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Dokładnie tak jak pisze Malker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 0,5 rzadki 0,8 średni 1 gest no i zapalniczka musi być pod ręką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 To ja sie podlacze - macie jakis patent na mocowanie igly ??? Ostatnio kupilem klej z dziubkiem - niby pasuje, ale bardzo luzno i ma tendencje do spadania :/ przycinanie sie nie sprawdza - czyzby przykleic ? , a moze zgrzac ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 wystarczy 1 raz owinać taśmą izolacyjną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zalać Ca i psiknąć przyspieszaczem , będzie trzymać bardzo mocno. Igła nie spadnie ,ale da też się zdjąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Dzieki - jutro wyprobuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Kupiłem klej z chin c.a. Jest w butelce 50ml zakrętka ma już wbudowaną igłę. Za każdym razem gdy zakręcamy klej igła wchodzi w otwór. Klej zawsze jest gotowy do użycia. Dla mnie rewelacja i był tani choć samemu sie zamawiać nie opłaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.