Dj. Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Witam pod tym linkiem poniżej są zdjecia z pierwszego dnia zawodów F3A, które odbyły sie w Lipowej (okolica Grodkowa - woj. opolskie) Impreza zorganizowana z rozmachem, wydzielone miejsca dla widzów, zawodnicy odgrodzeni w swojej strefie - nikt nikomu nie wchodził w parade. Nie wiem co bedzie 2.08.2009 bo byłem tylko pierwszego dnia. Moja relacja jest zatem nie pełna , bez wyników - ale inaczej nie mogłem (inne zajecia) Fotografujących było sporo wiec mysle,że ktos inny uzupełni moje niedociągniecie i po zakończeniu tej napewno udanej - choćby ze wzgledu na pogode - imprezy umiesci wyniki. Była nawet telewizja, ale nie wiem który program zaprezentuje wywiad z organizatorem. http://picasaweb.google.pl/Djarek62/Lipowa200902?authkey=Gv1sRgCLiumPvMiv32qwE# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.